Bliv forhandler

Har du lyst til at sælge vin?

WinePartner tilbyder de mennesker, der både har en sund interesse for vin og lysten til at tjene ekstra penge, en mulighed for at etablere sin egen selvstændige virksomhed eller at arbejde som konsulent. Alternativt kan man også supplere sin bestående forretning med vore kvalitetsvine, eller hvis du er vinimportør, kan vi måske etablere et samarbejde til glæde for begge parter.
Winepartner henvender sig til følgende samarbejdspartnere:
Mindre vinimportør

  • Du/dit firma importerer allerede egne vine, men har brug for et bredere sortiment.
  • Måske har du/I også problemer med logistik-begrænsninger, både i det praktiske og på det økonomiske plan.
Egen butik
  • Du/I har egen butik og ønsker at udvide varesortimentet med kvalitetsvine til fornuftige priser – og vine som ikke forefindes i supermarkeder.
  • En øget omsætning med et spændende produkt, som du kan "stå inde for".
WinePartner forhandler
  • Du har en god interesse for vine.
  • Du kunne tænke dig at starte op med at sælge kvalitetsvine, som du kan "stå inde for".
  • Du har lyst til skabe en lokal virksomhed med et spændende produkt.
WinePartner konsulent
  • Du har også mulighed for at blive forhandler uden at oprette din egen butik. Så kan du blive konsulent for WinePartner, med en aftalt provision af salget. Det er dermed hovedfirmaet, som står for det praktiske i bogføring og fakturering.
  • Du bestemmer selv hvor mange timer du lægger i opgaven.

Aftal et uforpligtende informationsmøde
På et personligt informationsmøde gennemgås kundesegmenterne, indtjeningsmulighederne, skattemæssige forhold, salgsdistrikterne og andre relevante emner, så du har en god baggrund for at beslutte, om du vil gå videre men dine tanker om at være en del af den spændende vinbranche.
Via informationsmødet bliver du kort og godt grundigt informeret om, hvad det vil sige at få forhandling af vores produkter, alternativt at blive en selvstændig WinePartner forhandler eller konsulent
Kurser
WinePartner har en række undervisnings- og præsentationsmaterialer, der vil tjene som et solidt fundament for dit virke som WinePartner forhandler. Du vil blive tilbudt et opstartskursus, hvor vi gennemgår vore vine og det omtalte markedsføringsmateriale og andet præsentationsmateriale som er gratis tilgængelig, som støtte i dit salgs- og præsentationsarbejde.
Du vil til enhver tid hente hjælp fra hovedkontoret i dit salgsarbejde. Er du lidt usikker på at stå alene i spidsen for et større arrangement, kan du altid hente hjælp fra hovedfirmaet.
Hvordan kommer jeg i gang?
Er du interesseret i at drøfte de nærmere omstændigheder, ved at være en del af WinePartner, så kontakt salgschef/partner Kurt Larsen, Tlf. 40 68 14 88. Mail: kla@winepartner.dk