Vinsmagning

Spændende vinsmagning

Ved vinsmagningen kan der være vine fra forskellige vindistrikter i verden, et tema om forskellige druer/lande eller
eventuelt en smagning med 8-10 vine sammen med et madarrangement og undervejs et levende foredrag.
På en typisk vinaften smager vi 7-8 forskellige vine, Hvor vinslottet og baggrunden for den enkelte vin præsenteres sammen med forskellige nyttige oplysende elementer fra vinverdenen - i et sprog alle kan forstå.


Denne smagning starter i et prisleje fra 100-150 kr. pr. person, selvfølgelig afhængig af, hvilket niveau vinene ligger på
Da vi har vine fra hele verden kan der også smages druer fra forskellige verdensdele op mod hinanden, så I kan smage og lære, hvor meget klima og jordbundsforhold har af betydning på de forskellige druesorter.

 

Forhold vedrørende en vinsmagning:
Som udgangspunkt er prisen på en vinaften baseret på, at der er tale om en smagning, hvor interessen primært er rettet mod vinene. I dette forum rækker 1 flaske vin til 10-12 deltagere.
Hvis der er tale om et festligt indslag før en personalefest, en tur i byen eller lignende, anbefales det, at aftale nærmere med din lokale WinePartner forhandler, hvorvidt behovet er for flere vine og økonomien heri. I dette forum rækker 1 flaske vin som regel til 8-10 deltagere.
Da vi er meget fleksible angående antal af personer og vine skal du bare ringe for at høre nærmere, hvis du ønsker et godt tilbud på en vinsmagning.

Venlig hilsen
WinePartner