Vinsmagning

Spændende vinsmagning

Ved vinsmagningen kan der være vine fra forskellige vindistrikter i verden, et tema om forskellige druer/lande eller
eventuelt en smagning med 8-10 vine sammen med et madarrangement og undervejs et levende foredrag.
På en typisk vinaften smager vi 7-8 forskellige vine, Hvor vinslottet og baggrunden for den enkelte vin præsenteres sammen med forskellige nyttige oplysende elementer fra vinverdenen - i et sprog alle kan forstå.


Denne smagning starter i et prisleje fra 100-150 kr. pr. person, selvfølgelig afhængig af, hvilket niveau vinene ligger på
Da vi har vine fra hele verden kan der også smages druer fra forskellige verdensdele op mod hinanden, så I kan smage og lære, hvor meget klima og jordbundsforhold har af betydning på de forskellige druesorter.

 

Forhold vedrørende en vinsmagning:
Som udgangspunkt er prisen på en vinaften baseret på, at der er tale om en smagning, hvor interessen primært er rettet mod vinene. I dette forum rækker 1 flaske vin til 10-12 deltagere.
Hvis der er tale om et festligt indslag før en personalefest, en tur i byen eller lignende, anbefales det, at aftale nærmere med din lokale WinePartner forhandler, hvorvidt behovet er for flere vine og økonomien heri. I dette forum rækker 1 flaske vin som regel til 8-10 deltagere.
Da vi er meget fleksible angående antal af personer og vine skal du bare ringe for at høre nærmere, hvis du ønsker et godt tilbud på en vinsmagning.

Venlig hilsen
WinePartner

 

Spændende vinsmagning hjemme hos dig, eller i vores showroom

Spændende vinsmagninger er en fantastisk mulighed for at udforske en verden af vine fra forskellige vindistrikter, druer og lande. Vores arrangementer kan omfatte en bred vifte af temaer, lige fra smagninger af 8-10 vine ledsaget af et lækkert madarrangement og levende foredrag til mere fokuserede smagninger med vine fra specifikke regioner eller druesorter. Undervejs vil vores kyndige eksperter præsentere hver vin og dele nyttige oplysninger om vinverdenen på en letforståelig måde. Vores vinsmagninger starter normalt i et prisleje fra 100-150 kr. pr. person, afhængigt af vinenes kvalitet og oprindelse. Vi tilbyder også fleksible løsninger til forskellige arrangementer, så kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og ønsker.

Lær om vinen mens du smager

Når du deltager i en vinsmagning med os, får du ikke kun mulighed for at nyde en række forskellige vine, men også for at uddybe din forståelse for vinens verden. Vores eksperter vil guide dig gennem smagningen og give dig indblik i hver enkelt vins baggrund, herunder vinslottet, druesorten og produktionsmetoden. Vi lægger vægt på at skabe en lærerig og underholdende oplevelse, hvor alle kan følge med og lære noget nyt.

Få svar på dine spørgsmål om vin

Vores vinsmagninger er designet til at være sjove og interaktive, og vi opfordrer vores deltagere til at stille spørgsmål og dele deres egne smagsoplevelser. Du vil lære at identificere forskellige smagsnuancer, forstå betydningen af klima og jordbundsforhold for vinens karakter og få en dybere forståelse for, hvad der adskiller vine fra forskellige regioner og lande. Med vores alsidige udvalg af vine fra hele verden kan du opleve en bred vifte af smagsoplevelser og udvide din vinhorisont.

Vinsmagning både for nybegyndere og den garvede vinelsker

Uanset om du er nybegynder eller erfaren vinkender, er der altid noget nyt at lære og opdage ved vores vinsmagninger. Vi tilpasser vores arrangementer til forskellige grupper og niveauer af vinkendskab, så alle kan få glæde af oplevelsen. Så tag med os på en spændende rejse gennem vinens verden, og lad os sammen udforske de mange smagsoplevelser, som vin har at byde på.