Om os

Kurt Larsen               

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacob Lauridsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personerne bag WinePartner er Jakob Lauridsen og Kurt Larsen.
Jakob Lauridsen løser de administrative opgaver i firmaet. Det har han også særdeles gode forudsætninger for, idet Jakobs baggrund er Statsaut. Revisor. I dag er han økonomisk ansvarlig for flere virksomheder. Han er altså garant for, at der er styr på administrationen.
Kurt Larsen har baggrund inden for salg i detailhandlen og som annoncekonsulent. De sidste mange år har det dog været fotoopgaver der har fyldt hverdagen for ham. Dels som freelancefotograf og dels som ansat på IB-Medier i Ikast. Service og god kundebehandling er grundstenen i Kurts daglige virke hos WinePartner.
For begge grundlæggere af WinePartner gælder, at en mangeårig fascination af vin og vinproduktion er blevet til alt oveskyggende hobby – og nu altså også på det forretningsmæssige plan.
Det giver kunderne sikkerhed for, at vi kun har vine i sortimentet, som vi kan stå inde for, men det skal ikke afholde os fra at lytte til jeres ønsker om bestemte vine. Kontakt os gerne hvis der er noget I synes vi kan gøre bedre.
Winepartner importerer udvalgte vine fra hele verden. Omkring de fleste vine, er der aftalt med producenterne, at vi har eneforhandling i Danmark. Der vil løbende blive vurderet, om det er den rette sammensætning vi har i sortimentet.

Vi har et specielt godt kendskab til Italien, hvor vi kommer jævnligt hos flere af vinhusene, specielt hos Cavalier Bartolomeo, som vi har været nære venner med i mange år.

Vi byder jer hjertelig velkommen i webshoppen, og håber I får stor fornøjelse af at handle hos os.

Vi har to gennemgående ord i vores værdisæt for firmaet: Ærligt og tillidsfuldt samarbejde.
 
Venlig hilsen
WinePartner
Jakob Lauridsen og Kurt Larsen