Om Winepartner

Winepartner I/S blev grundlagt af Kurt Larsen og Jakob Plum Lauridsen. De havde gennem mange år haft et venskab og en fælles hobby og fascination for vin og ofte aflagt besøg hos vinproducenter i Sydeuropa.

Da et vinfirma i 2014 gik konkurs, så de straks muligheden for at købe hele varelageret af kuratoren samt påbegynde import og salg af kvalitetsvine. I starten foregik salget fra en del af en nedlagt isenkræmmerforretning. I dag råder firmaet over 150 kvm. lager og showroom i Ikast. I april 2022 blev to til tre, da Bruno Bjerre Nielsen blev optaget som partner firmaet.

Import direkte fra vindbonden

Winepartner I/S importerer vine direkte fra vinbonden og sælger uden fordyrende mellemled til private, firmaer, restauranter og forhandlere. Vi sælger kun kvalitetsvine som nøje er smagt og vurderet i forhold til kvalitet og pris.
Vi har et specielt godt kendskab til Italien, hvor vi kommer jævnligt hos flere vinproducenter, specielt hos de to Piemonte vinhuse Cavalier Bartolomeo i Barolo, og Cantine Pace i Roero, som vi har været nære venner med i mange år.

Råd og vejledning om vine

Winepartner I/S tilbyder altid gode råd og vejledning med hensyn til vinkøb til fest, gaver, smagninger, events og sammensætning af vin og mad. Vi hjælper også gerne med vinkort og flaskehængere til restauranter, personalesalg og andet.

Vi har en gennemgående sætning i firmaets værdisæt: Ærligt og tillidsfuldt samarbejde.

 

JAKOB PLUM LAURIDSEN

Jakob er den ansvarlige for de daglige administrative opgaver som: Økonomi, bogføring og regnskab. Det har han også særdeles gode forudsætninger for, idet Jakob har en baggrund som statsaut. revisor og gennem mange år har været partner i et mellemstort revisionsfirma i det midtjyske. Ud over de administrative opgaver sælger Jakob også vin til foreninger, erhvervsvirksomheder og private. Når det ikke handler om vin, interesserer han sig for gourmetmad og tager gerne på kokkeskoler i udlandet. Derudover står rejser med hustruen Kirsten og samvær med børn, svigerbørn og børnebørn højt på listen. Jakob har en forkærlighed for Bourgognevine. Mail: jakob.lauridsen@mail.dk, mobil 40 99 37 86.

 

KURT LARSEN

Kurt har ansvaret for den daglige forretningsførelse, herunder engrossalg, import og forsendelser. Han har en baggrund inden for salg i detailhandlen. I mange år var det dog fotoopgaver, der fyldte hverdagen for ham. Dels som freelancefotograf og dels som ansat i et mediehus. Kurt besøger jævnligt Winepartners italienske leverandører. Service og god kundebehandling er grundstenen i hans daglige virke hos Winepartner. Når Kurt ikke har fokus på vin, interesserer han sig for: Fotografering, rejser med hustruen Jytte, samvær med familie og venner. Ud over dette, er Kurt engageret i socialt arbejde med ældre medborgere i lokalområdet. Kurt har en forkærlighed for vinene fra Barolo. Mail: kla@winepartner.dk, mobil 40 68 14 88.

 

BRUNO BJERRE NIELSEN

I april 2022 blev Bruno optaget som partner. Bruno er uddannet grafiker og har tidligere bl.a. arbejdet med markedsføring indenfor vinbranchen samt hotel- og restaurantvirksomhed. Han har gennem mange år haft en stor interesse for vin og har en uddannelse som sommelier fra Vinakademiet i bagagen - så den teoretiske viden er på plads. Han har ansvaret for firmaets markedsføring herunder webshop samt udvælgelse og kvalitetsbedømmelse af vine. Ud over dette sælger han også vin til foreninger, erhvervsvirksomheder og private. Fritiden bruges gerne på rejser med hustruen Lisbet, sportsbegivenheder og samvær med venner og familie. Bruno har en
forkærlighed for vinene fra Ribera del Duero. Mail: bbn@winepartner.dk, mobil 40 32 93 94.